Cassiana's

Jobbade tor-fre med baby o tätade dörrar, riktigt roligt faktiskt :D o fick sluta tidigare idag så drog hem o sov, nu är ja på Cassiana's med Jannina o förar :) senare ska vi mot entourage(suprised?) haha eftersom listan har stängt så fick vi mössor härifrån, så kommer in gratis med dem hahah! Vill också bara säga att min älskling e bäst, massa kärlek till dig hihi


Förra veckan

Förra veckan så tog ja de ganska lugnt, men gick ut me amy på onsdag, lion bar, ojojoj sen spy bar :) sen på fredagen drog ja me familjen, tommie och en massa familjer från thailand på job2do kryssningen :) dem är ett av thailands största reaggeband som ja har sett flera ggr i thailand. Då i skogen på detas konserter och nu vare på silja galaxy, kändes lite skumt att de dem där men de va tuungt :) har inte så många bilder för ja lämnade luren i hytten. Sen dagarna efter de framtills nu har ja bara softat. Ska jobba imorn med älskling i pappas företag haha ;)


22.59

Jobbade på donken onsdag och torsdag runt 11.30-21. Sen så var jag och provjobbade på olearys i fredags :) super kul! 16-21 var ja där sen bar det av mot donken och fortsätta jobba 23-06. Lördag: donken 23-06 och söndag olearys 16-19. Sliiiiten tjej! Så sov heela dagen idag :)

Lägger upp bilder på det som jag fick av älsklingen på våran halvårsdag! En plattång från ghd som ja hade spanat in länge, och min efterlängtade 88 palette shimmer :) super glad!


Uppdatering kommer!

Shoo ! Har jobbat sönder den här veckan så uppdatering kommer :) avslutar den här veckan(vet att de e måndag men ändåå)med sushi me familjen. Bjuder på en bild me min sushi och brorsans mage haha :)


Lördag 5/11

Mys :)


Hemgång

Sitter just nu på tåget påväg hem från jannina :) träffade på en alkis påvägen hem hahahahah. Nej men har myst hela natten me jannina å cassie. Nu blire sleeeeptime :)


Fredag

Drog till jobbet och nu e ja hos jannina me cassie. Så ingen utgång ikväääll ! Bara mys :)


Torsdag

Bakis dag :) softade bara hemma och pratade i telefon me amelie och cassandra. Senare på kvällen kom tommie hem till mig :)
Juste igår så drog ja till nivå me cassie å jannina, fett länge sen ja va där. Sen ento :p


Utgång :)

Live ifrån ento, e här me jannina, yosief, kane, suad och elisa :) ses i dimman!


Bra början på kvällen!

Har precis kommit hem, pratat me amy i typ 2 timmar o fick skjuts av mami till tumba, åkte sedan hem och plockade upp sushi påvägen hem :)
Blir nog förmodligen utgång ikväll!


01.23

Trying to sleep men tommie snarkar järnet fan.. Vi har legat o kollat på en massa tv program och käkat glass ;) måste bara ta upp två saker som stör mig skit mycket!
Först att folk smyg skryter på facebook, och oftast så är de så jävla genomskinligt! Tillexempel när någon kille har raggat på dem osv. Uääähh vill kräkas vafan.

Sen när tjejer addar mig på fb och vi känner inte ens varann ? Låter säkert som värsta sur kärringen just nu men okej om ngn snubbe lägger till en, ignorer att de står att man är upptagen. Men en brud? Sen så skriver man ett mejl med den lilla jävla enkla frågan, vem? Och man får inge fucking svar. Stör mig som fan.
Men men, lägger upp imorn va ja köpte i skäris! Puuusssheejj


Live från skäris

Är just nu i skärholmen med jannina :) min jävla iphone alltså, mitt sim låste sig på tåget så fick gå till tele2 och låsa upp den. Kunde inte min pin kod haha. Ja och jannina har köpt mocka liknande leggings från h&m och en rosa klänning med volanger som vi kommer sy om :) hörs senaaare !


15.11

Vaknade runt klockan två och har duschat o fixat mig, väntar på att jannina ska komma till fittja så vi kan dra :) ja är lite förvirrad när det gäller min blogg fan, vet inte riktigt vilken genre ja ska ha på den. Förut så drev ja mkt me mig själv, språket och så. Får se hur de blir :)


RSS 2.0